shape shape

روانشناسی رنگ سبز در لباس | طراحی مد 2024

21 اردیبهشت 1402

اخبار و مقالات

shape
img
روانشناسی رنگ سبز در لباس | طراحی مد 2024

21 اردیبهشت 1402

اخبار و مقالات

هر لباسی در مکان خاصی نشان دهنده یک پیام به عنوان مثال اغلب در مراسم های شادی رنگ های روشن و برعکس در مراسم غم و اندوه رنگ های تیره برای لباس استفاده می شود، بنابراین ابتدایی ترین چیزی که در لباس جلوه نمایی میکند  رنگ لباس است که هر رنگی نماد یک شخصیت و دارای تعابیر مختلفی می باشد.  با توجه به جذاب بودن رنگ سبز استفاده متداول از آن توسط افراد مختلف بهتر  است در صورتی که این رنگ را برای لباس های خود استفاده می کنید بدانید روانشناسی رنگ سبز در لباس چیست؟!

در مطالب پیشین در رابطه با روانشناسی رنگ قرمز در لباس و همچنین روانشناسی رنگ زرد در لباس صحبت کردیم و با خصوصیات افرادی که این رنگ را برای لباس های خود انتخاب می کنند نیز به صورت کامل آشنا شدیم و حالا نوبت به رنگ پر کاربرد و پرمخاطب سبز رسیده است، در ادامه روانشناسی رنگ سبز در لباس را بررسی می کنیم.

حتما برایتان جالب است آیا رنگ لباس نیست روانشناسی دارد؟ بله انتخاب رنگ لباس  نشان دهنده بخشی از شخصیت و درون شما می باشد، همچنین با توجه به رنگی که برای لباس خود انتخاب می کنید بر نوع رفتار خود و اطرافیان که دائما با شما در تماس هستند نیز تاثیر می گذارید به نکات زیر برای تاثیر رنگ سبز در لباس توجه کنید.

رنگ سبز در طراحی لباس چه معنایی دارد؟

رنگ سبز به عنوان نمادی از قدرت، اراده، صلح رشد می باشد با توجه به استفاده از این رنگ در برخی فضاها که دارای استرس است   نشان می دهد به صورت کلی  رنگ سبز در کاهش استرس کمک کننده است؛ از این رو استفاده از رنگ سبز  به عنوان رنگ غالب در لباس ها جلوه زیادی به شما می بخشد که برای بهتر دیده شدن این رنگ می توانید همراه با رنگ های متضاد مانند قرمز یا نارنجی استفاده کنید.

از طرفی رنگ سبز تیره هیچ‌گونه جلب توجه  نمی‌کند بنابراین  می توان گفت افرادی که از این رنگ استفاده می کنند اغلب به دنبال جلب توجه دیگران نمی باشند،  شاید این شخصیت و یا این ویژگی آنها به دلیل محافظه کار و جدی بودن است و یا ممکن است این افراد برای حریم خصوصی و تنهایی خود اهمیت زیاد قائل هستند.

 از طرفی استفاده از رنگ سبز روشن در لباس نشان دهنده شخصیتی منحصر به فرد می باشد، این افراد اغلب توجه بیشتری بر روی ظاهر خود دارند و در بیشتر موارد نیز شخصیت آنها اخلاق است.  اگر همچنان رنگ مورد علاقه شما سبز است به تمایل دارید رنگ سبز را برای لباس انتخاب کنید در ادامه نکات بیشتری را در رابطه با روانشناسی رنگ سبز لباس بررسی می کنیم.

روانشناسی رنگ سبز در لباس

همانطور که اشاره شد سبز که نشات گرفته از رنگ طبیعت است صورت کلی نشان دهنده رشد، تعالی، شکوفایی و تولدی دوباره است همچنین از دیدگاه روانشناسان رنگ سبز را می توان متعادل کننده قلب و احساسات دانست که به نوعی بین عقل و دل شما تعادل ایجاد می‌کند تا تصمیمات بهتری در زندگی  بگیرید،  برخی از مهمترین نکات از دیدگاه روانشناسی استفاده از رنگ سبز در لباس به شرح زیر است:

  • رنگ سبز به عنوان القا کننده احساس مثبت  است که توانایی عشق را در ما می پروراند.
  • این رنگ ایجاد صلح تشویق می کند.
  • شخصی با رنگ سبز ز می تواند یک مشاور و حامی خوبی باشد.
  • مثبت اندیشی و خوش بینی را می توان با رنگ سبز در محیطی القا کرد   که با انتخاب این رنگ برای لباس قطعاً بر روحیه شما نیز تاثیر گذار است.
  • رنگ سبز به نوعی ید را به دیگران نیز القا می‌کند، همانطور که حتی در اتاق عمل نیز لباس جراح به رنگ سبز انتخاب شده است.
  • برخی از روانشناسان افرادی را که به رنگ سبز در لباس علاقه دارند   افرادی رازدار می دانند که دوستی های پایدار ایجاد می کنند.
  • افرادی که از رنگ سبز در لباس های خود استفاده میکند  تا حد زیادی مشتاق یادگیری هستند و قدرت یادگیری آنها نیز بالا است.

انتخاب رنگ سبز در لباس

در دنیای طراحی مد و لباس استفاده از رنگ سبز دارای معانی مختلفی است، به عنوان مثال اگر رنگ سبز روشن برای لباس های خود انتخاب می کنید علاوه بر تأثیری که این رنگ بر روحیه شما دارد می تواند القا کننده حس نشاط و انرژی به دیگران نیز باشد؛ از طرفی انتخاب لباس رنگ سبز تیره آرامش و راحتی را تداعی می‌کند. به صورت کلی انتخاب این رنگ احساس آرامش بی نظیر را به بیننده منتقل می کند و در عین حال کردن جلب توجه نمی کند اما سبب دیده شدن فرد خواهد شد که این تناقض بسیار زیبا و خواستنی است.

استفاده از رنگ سبز در طراحی مد

هرچند که استفاده از رنگ سبز اکیداً توصیه می شود اما اگر در استفاده از این رنگ زیاده روی شود قطعاً  تاثیر عکس خواهد داشت به عنوان مثال استفاده از رنگ سبز در طراحی مد و لباس اگر بیش از اندازه باشد سبب افسردگی و ایجاد حس تنبلی خواهد شد.  اما در صورت کلی  انتخاب لباس به این رنگ اعتماد را در فرد مقابل به وجود می‌آورد زیرا اشخاصی که از این رنگ استفاده می کنند اغلب انسان های قابل اعتمادی هستند.

البته تمامی این داده‌ها و اطلاعات بر اساس میانگین آمار و اطلاعات به دست آمده میباشد و احتمال دارد برخی افراد شخصیتی کاملاً متناقض داشته باشند.

کلام آخر

در روانشناسی رنگ سبز در لباس  آموختیم که با پوشیدن رنگ سبز می تواند تا حد زیادی اضطراب را از خود دور کنیم و همچنین نشان می دهد اگر تا کنون استفاده شما از رنگ سبز در لباس هایتان تا حدی زیاد بوده که به نوعی رنگ قالب کمد لباس ها سبز است  بنابراین می توان گفت شخصیت شما تا حد زیادی طالب پیشرفت و رشد  است و از هرگونه استرس و اضطراب نیست به دور می باشد.

 یکی از رنگ‌هایی که می توانید در کنار رنگ سبزه تیره در استایل خود استفاده کنید رنگ قرمز اما آیا از روانشناسی رنگ قرمز در لباس چیزی می دانید اگر نه قبل از انتخاب این رنگ می توانید تمام نکات آن را مطالعه کنید و سپس به سراغ ترکیب رنگ سبز با رنگ قرمز بروید

 

دیدگاه کاربران

ارسال دیدگاه

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده است

ارسال دیدگاه